Fri fragt i DK ved køb over 499 DKK
Gratis gave ved køb over 699 DKK
0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Hudplejetips

En god hudplejerutine har stor betydning for både hudens udseende og dit velbefindende. En forudsætning for en flot og holdbar makeup får du kun ved en god hudplejerutine. Det behøver ikke at tage mere end 5 minutter om aftenen og 3 minutter om morgenen. Tag hensyn til din hudtype, hudens behov, og årstiden når du plejer din hud.

Vi tror på at forebyggelse er den bedste behandling. Af denne grund er et af vores fokusområder at bygge en sund hudbarriere op, så huden har mulighed for at ”reparere” sig selv. Hvad enten det er rynker, fine linjer, pigmentpletter, akne eller andet.
I øjeblikket kigger hele verden mod Sydkorea, når det gælder hudpleje. Nogle eksperter mener, at de er helt op mod 10-12 år længere fremme med innovationen af hudpleje- og kosmetikprodukter, end vi er i vesten. De baserer ofte deres produkter på utrolige milde ingredienser fra naturen, og så har de fuldstændigt forbudt dyreforsøg i Sydkorea.
 
 

 
 

1. Det grundlæggende er rengøring og eksfoliering af huden.

Rengør huden hver morgen og aften med produkter der er tilpasset din hud. Eksfolier ikke din hud hver dag, især ikke hvis du er sensitiv. Men ved at eksfoliere huden et par gange om ugen, hjælper du med til at fjerne de døde hudceller og styrker samtidig fornyelsen af din hud. Huden får fornyet glød og de næste produkter, du lægger på huden, for du meget mere ud af. 
 
 

2. Tilfør fugt, og reparer.

Husk at give din hud rigelig mængder af genfugtende, genopbyggende og reparerende produkter både morgen og aften. En god ide er at have fokus på AHA ( som er en frugtsyre) A, C og E vitaminer. For ekstra pleje af huden anbefaler vi desuden , at du anvender en serum /booster under din dag og natcreme, som tager hensyn til hudens særlige behov.
 
 

3. Forstærk med specialprodukter. 

Du kan variere og maksimere din hudpleje med serum, masker og koncentrater. Nogle gange har huden behov, for et boost for at få ekstra glød ekstra tilførsel  af fugt eller en grundig dybderensning. Din hudplejerutine skal ikke nødvendigvis være den samme dag efter dag , år efter år.
 
 

4. Beskyt, Beskyt, Beskyt

Det kan ikke siges for mange gang. Det er så vigtigt at beskytte huden mod skadelige UV-stråler hele året. Dette gælder også om vinteren. Brug en dagcreme med SPF eller altid en solcreme ovenpå din dagcreme. Ca. 80 % af hudens aldring skyldes eksponering fra solen. Husk også din hudpleje skal indeholde antioxidanter, der beskytter mod påvirkning udefra, som kan have en skadelig indvirkning på huden.

 

5. Dine øjenomgivelser.

Du skal passe særlig godt på huden omkring dine øjne, fordi det er ofte  her, at de første alderstegn viser sig. Vælg en øjencreme, som er mild og nænsom, men stadigvæk er effektiv. Husk altid at fjerne mascare med et mildt og særligt produkt er der tilpasset til øjenomgiverserne.
 
 

Hudplejetips -> Er du også til 10 steps ?

Sydkoreanske kvinder bruger ofte 10 steps til deres hudpleje. Fortvivl ikke det kommer kun til at tage nogle minutter. Du kan starte med de 3 vigtigste steps. 
 
De 3 basis-step, som du altid bør bruge i din daglige rutine er :
  • Vandbaseret renseprodukt
  • Toner/skintonic
  • Creme.
 
Gør du dette hver morgen/aften er du godt i gang. Når du så er blevet fortrolig med de 3 vigtigste basis-steps, kan du altid tilføje nogle flere. Det vil være godt at tilføje en peeling og en serum. Disse to ting vil gøre en stor forskel på din hudpleje.
 
Jeg har lavet en lille gennemgang af de forskellige steps, så har du mulighed for at få et overblik over hvad det drejer sig om. Du kan altid tilvælge eller fravælge steps, bare du følger rækkefølgen med de produkter du bruger.
 
 
Step 1: Oliebaseret rens
En oliebaseret rens er en ansigtsrens baseret på olie. Den er meget effektiv til at afrense makeup med, men også rense godt i dybden. Jeg elsker dobbelt rens, så er huden klar til de næste aktive produkter. Bruger du en oliebaseret rens skal du afrense med en vandbaseret rens bagefter. Vil du kun bruget et renseprodukt skal du altid vælge et vandbaseret renseprodukt.

 
Step 2: Vandbaseret rens
En vandbaseret rens er en helt normal ansigtsrens. Den vandbaseret rens afrenser også makeup og skidt fra huden, så huden bedre kan tage imod de efterfølgende produkter. Fjern altid renseprodukter med vand, jeg foretrækker altid fugtet vat.

 
 
Step 3: Eskfoliering
En eksfoliering skal fjerne overskydende talg og døde hudceller. Din hud får en flot glød efter en eksfoliering, dette er noget af det vigtigste i din hudpleje. Det optimale er at eksfoliere 2-3 gange om ugen for at holde huden ung og forebygge diverse hudproblemer.
 
 
Step 4: Toner/skintonic.
Efter afrensning hjælper den med at fugte og genoprette hudens pH balance igen. Samtidig sørger den også for, at få bugt med det sidste skidt i huden, som evt. ikke er blevet fjernet under afrensningen.
  

 
Step 5: Essens
Dette produkt ELSKER jeg, bruger det altid morgen/aften. Esens er opfundet i Sydkorea og noget vi ikke er så vant til at bruge i Danmark. Det er en blanding mellem en toner og en serum. En essens tilføre masser af ekstra fugt til huden og giver en flot glød. En essens kan bruges af alle hudtyper, men mange vælger den hvis man har brug for ekstra fugt. Din hud vil elske den………..
 
 
Step 6: Serum
En serum er meget koncentreret og tilfører effektive ingredienser til din hud. Ofte målrettet et specifikt hudproblem, f. eks. rynker, urenheder, tørhed, rødmen eller pigmentering. Tjek alle de fine serummer vi har. De behøver ikke koste en formue, der findes serummer, der passer til alle hudtyper.
 
 
Step 7: Sheet-masker.
Sheet-maske er noget , som stammer fra koreansk hudpleje. Her er der et hav af forskellige masker med forskellige fordele .Masken lægges på ansigtet, lad den virke i 10-15 minutter. Derefter fjerner du masken og masserer resten ind. Den skal ikke vaskes af, men afslut med dag/eller natcreme.
 
 
Step 8: Øjencreme.
En øjencreme er en creme specielt udviklet til øjenområdet. Huden omkring øjnene er særligt udsat, hvilket betyder at det er vigtigt at passe godt på huden der.  Brug en øjencreme hver dag morgen/aften. Du kan aldrig starte for tideligt i kampen mod rynker.

 
 
Step 9: Ansigtscreme.
Vælg altid en ansigtscreme som passer til din hudtype og dit behov. Skift gerne så den også passer til årstiderne. En der giver noget mere næring til vinter og en med lidt mere fugt til sommer. Din creme er et af de vigtigste produkter i din hudplejerutine. De findes i mange konsistenser og former, men fælles for dem alle er, at de afterlader huden næret, fugtet og mere elastisk. 
 
 
Step 10: Solcreme.
Solcreme er vigtigt til din morgenrutine, også selvom solen ikke skinner. Din solcreme er også dit vigtigste produkt i kampen mod rynker. Ja, og du bliver brun. Så ingen undskyldning for ikke at bruge solcreme hver dag. tjek vores shop for lækre solprodukter. Du kan også få solprodukter på spray i dag.