Fri fragt i DK ved køb over 499 DKK
Gratis gave ved køb over 699 DKK
0

Indkøbskurv

DKK 0,-

Hudtype/Hudtilstand


Fedtet hud

Denne hudtype har en overproduktion af talg, hvilket får huden til at føles fedtet, skinnende og uren. 
Denne hudtype har brug for at få talgproduktionen under kontrol. Det er derfor en god ide at eksfoliere huden regelmæssigt, samt benytte lette men fugtgivende produkter, som bidrager til at få talg produktionen under kontrol.


 

Tør hud

Hvis man har en tør hud er det vigtigt at skelne mellem en fugttør (dehydreret) eller en fedttør hud. Ved fedttør hud har huden en nedsat funktion til at producere talg. Huden bliver oftest også sart og har en ødelagt hudbarriere.
Her er det vigtigt at bruge lidt tykkere creme og gerne en serum under. Eksfoliering fjerner de tørre og irriterende hudflager.


 

Normal hud

Denne hudtype karakteriseres bedst ved hverken at være tør eller fedtet. Normalt har denne hudtype stort set ikke urenheder og porerne er ikke rigtigt at se. 
Her er det vigtigt at få huden holdt fugtet gennem hele dage, samtidig med du fremmer hudens glød. Selv om du har en normal hud er det vigtigt, at pleje den rigtigt gennem hele livet.


 

Anti-aging

Hovedformålet med anti-aging er at forebygge alle former for aldringstegn. Det er aldrig for sent at starte med at pleje din hud rigtigt.
Den bedste form for anti-aging er helt klar solbeskyttelse og atter solbeskyttelse samt masser af næring og fugt til huden. Der kan udfylde hudens fine linjer og tilført glød. Denne hudtype har gerne brug for rigtig god eksfoliering, serum  og nærende masker.


 

Uren hud

Hvis man har tendens til uren/fedtet hud er det vigtigt at få huden renset HVER morgen og aften, for at afhjælpe og forhindre urenheder i at opstå.
Brug gerne hudplejeprodukter med AHA og PHA, som er meget effektive til at fjerne døde hudceller og urenheder, samt renser porerne i dybden.


 

Sensitiv hud

Denne form for hudtype har et større behov for lindrende hudpleje, der bekæmper hudirritation og rødmen. Oftest er den også til den tørre side, det er også med til at gøre den mere sart.